Viva

by Sanjosex

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
2.
3.
4.
5.
04:09
6.
7.
03:39
8.
9.
10.
02:06
11.
02:48
12.
01:07
13.
03:54
14.
15.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2005)

Sanjosex podria haver nascut d'un coit accidental entre Bob Dylan i Beck. O millor dit, d'una orgia on també hi haurien participat Pau Riba, Gainsbourg, Andrés Calamaro, Neil Young i els Radio Tarifa al complet. Aquesta festa dels genis hauria tingut lloc, és clar, en ple Empordà. Tal embaràs va donar lloc a un personatge insòlit i inclassificable, la gran esperança blanca de la música en català.

En el seu disc de debut, Sanjosex explica amb un estil absolutament propi les històries més quotidianes, exterioritzant sense vergonya els seus pensaments. Una mica d'amor (Et menjaria a petons) i molt de desamor (Fem l'amor), himnes localistes (Les mitgeres al descobert), ressaques emboirades (El dia després)... A més, entre les seves cançons hi trobem indiscutibles hits en potència com Quatre pensaments, Puta o De Girona al Japó. Tot plegat, explicat en un llenguatge directe i quotidià, sense amagar els girs dialectals empordanesos.

Mestre de la guitarra, Carles Sanjosé es fa acompanyar en aquesta aventura per músics de Holland Park i Jellyfish Skies. Solvència musical contrastada per donar vida a un disc fresc i orgànic, enregistrat pràcticament en directe i amb l'espurna de la música tocada entre amics. L'atmosfera del disc, vital i caradura però alhora sensible, es va dibuixant a través de cançons plenes de soul, de blues i gotes de folk. Hi destaquen elegants detalls de hammond i saxo i un sentit del ritme emocional, herència de Veneno.

Resumint, Sanjosex es presenta amb un plantejament atrevidíssim i signa un disc amb prestacions de clàssic, que promet quedar-se gravat a la memòria musical de manera perenne. Pocs artistes s'atreveixen a seguir, en català, els camins dibuixats pel Dylan de Desire o el Van Morrison de Moondance. El necessitàvem.

credits

released January 1, 2005

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Viva, you may also like: