La viu​-​viu: Sanjosex en concert

by Sanjosex

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR

     

1.
04:40
2.
03:34
3.
04:38
4.
5.
6.
04:47
7.
8.
05:10
9.
10.
11.
12.
13.
14.
04:09
15.
04:00
16.
04:37
17.
03:07
18.
03:06

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

Nota de premsa (2012)
Nota de prensa (2012)

[CAT]

Després de dos anys de gira, Sanjosex va aturar màquines durant tres nits de gener a la sala Luz de Gas. Aquells concerts es van enregistrar i ara, recollint el millor de tres actuacions excepcionals, donen lloc al primer disc en directe del grup empordanès: “La viu-viu: Sanjosex en concert”.

Amb aquests concerts, emmarcats en el festival Barnasants, Sanjosex tancava la gira "Al marge d'un camí" i obria un període de reflexió i letàrgia per anar explorant nous camins de futur que encara és una incògnita on el duran. Calia, però, deixar constància de l’excel•lent moment que vivia la banda, formada a més de Carles Sanjosé per Richie Álvarez (teclats), Pep Mula (bateria), Miquel Sospedra (baix) i Xarim Aresté (guitarra elèctrica), aliats musicals i vitals en tota la gira.

El disc en directe “La viu-viu” recull tota l’energia i el talent d’aquesta banda, sumada a la calor del públic i al cançoner excepcional que ha generat Sanjosex amb els –fins ara- tres discos d’estudi que ha publicat. Clàssics de la banda com “Temps o rellotge”, “Animal salvatge” o “Fem l’amor” conviuen aquí amb novetats com “Pico l’ullet” (adaptació d’un poema de Miquel Martí i Pol) o la tradicional “Muntanyes del Canigó”. En total, fins a 18 cançons que recullen i canalitzen tota l’energia de tres nits excepcionals.

El disc també reflecteix l’evolució de la banda al llarg de l’última gira. Els ritmes africans prenen protagonisme a “Corriol” i “Techno”, on trobem el pòsit que ha deixat en el grup la seva actuació al Féstival du Désert, a Mali. També trobem un intimista homenatge acústic a Bob Dylan, moments per la calma (“Córrer”, “No som res”) i explosions d’adrenalina com “Puta” o “Et menjaria a petons”, a més del batec tel•lúric de “Baix Ter Montgrí”.

“La viu-viu” és un document que certifica el moment especialment dolç d’una banda i unes cançons, però sobretot és un disc per gaudir i per viure intensament la música que ofereix. Qui l’escolti a casa se sentirà com un espectador més, notarà el caliu del públic i alhora podrà viure de prop tots els matisos d’una música tan arrelada com universal, la joia de la corona d’un dels músics més excepcionals que ha sorgit a casa nostra en l’última dècada.

[ESP]

Tras dos años de gira, Sanjosex decidió parar máquinas con tres conciertos en la sala Luz de Gas de Barcelona. Aquellos conciertos fueron grabados y ahora, recogiendo lo mejor de tres actuaciones excepcionales, dan lugar al primer disco en vio del grupo ampurdanés: “La viu-viu: Sanjosex en concert”.

Con estos conciertos, enmarcados en el festival Barnasants, Sanjosex cerraba la gira "Al marge d'un camí" y abría un periodo de reflexión y letargo para explorar nuevos caminos que todavía es una incógnita dónde le van a llevar. Pero era necesario dejar constancia del excelente momento que vivía la banda, formada además de Carles Sanjosé por Richie Álvarez (teclados), Pep Mula (batería), Miquel Sospedra (bajo) y Xarim Aresté (guitarra eléctrica), aliados musicales y vitales en toda la gira.

El disco en directo “La viu-viu” recoje toda la energía y el talento de esta banda, sumado al calor del público y al cancionero excepcional que ha generado Sanjosex con los –hasta hoy- tres discos de estudio que ha publicado. Clásicos de la banda como “Temps o rellotge”, “Animal salvatge” o “Fem l’amor” conviven aquí con novedades como “Pico l’ullet” (adaptación de un poema de Miquel Martí i Pol) o la tradicional “Muntanyes del Canigó”. En total, hasta 18 canciones que recojen y canalizan toda la energíaa de tres noches excepcionales.

El disco también refleja la evolución de la banda a lo largo de la última gira. Los ritmos africanos toman protagonismo en “Corriol” y “Techno”, donde encontramos el poso que dejó en el grupo su actuación en el Féstival du Désert, en Mali. También aparece un intimista homenaje acústico a Bob Dylan, momentos para la calma (“Córrer”, “No som res”) y explosiones de adrenalina como “Puta” o “Et menjaria a petons”, además del latido telúrico de “Baix Ter Montgrí”.

“La viu-viu” es un documento que certifica el momento especialmente dulce de una banda y unas canciones, pero es sobretodo un disco para disfrutar y para vivir intensamente la música que atesora. Quién lo escuche en casa se va a sentir como un espectador más, va a notar el calor del público y a la vez vivirá de cerca todos los matices de una música tan enraízada como universal, la joya de la corona de uno de los músicos más excepcionales que ha surgido aquí en la última década.

credits

released May 10, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like La viu-viu: Sanjosex en concert, you may also like: