Macho

by Macho

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
2.
03:09
3.
4.
5.
6.
7.
04:21
8.
02:02
9.
03:14
10.
04:58

about

Aconsegueix el disc a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco en www.bankrobber.net/store
Get the album at www.bankrobber.net/store


NOTA DE PREMSA (2012)
NOTA DE PRENSA (2012)

[CAT]

Alguns dels meus col·legues es van espantar quan els vaig dir que m'encarregaria de la producció de MACHO. Em parlaven de la seva poca destresa tècnica, dels seus monosíl·labs, de les seves infantiloides pretensions intel·lectuals (fregant l'oligofrènia). En resum, tothom em deia que eren uns putos loosers gilipolles. Però algú va posar pasta damunt la taula. Vaig pujar al seu tren. Vaig pujar al puto tren de MACHO i tots els prejudicis es van fondre en l'aire com una bombolla de Standars & Poors. Aquests quatre nois, amables, cordials, sempre atents, es deixen anar amb soltura amb els instruments, el seu ritme és trepidant, tenen un do per la melodia... Aquests quatre nois sempre estan disposats a aprendre alguna cosa nova, a experimentar amb les noves tecnologies. Fora de l'estudi, als lavabos d'Universitat, darrera els arbustos del Club de Polo, no sé a què es dediquen, però he de dir que entre les quatre parets de l'estudi s'han comportat com autèntics professionals. Amb un parell.

Definir la música de Macho? Pren nota: El seu rock primitiu i mancat d'artificis et farà moure els malucs i el lòbul frontal. Macho fa suar les parets, les aus migren. Els homes ploren pels racons, les dones entren en estat de zel com posseídes per dimonis. Macho és l'única banda capaç d'alterar la rotació de la Terra. Macho existeix des del principi dels temps. Macho bau al bar de Lucas. Macho està a la teva ciutat ARA. A prop. Pendent de tu... Pendent de tu.

Mario Eduardo Wilson González

[ESP]

Algunos de mis colegas se asustaron cuando les conté que iba a encargarme de la producción de MACHO. Me hablaron du su torpeza técnica, de sus monosílabos, de sus infantiloides pretensiones intelectuales (rozando la oligofrenia). En resumen, todo el mundo me dijo que eran unos putos loosers gilipollas. Pero Alguien puso pasta sobre la mesa. Subí en su tren. Subí en el jodido tren de MACHO y todos los prejuicios se desvanecieron en aire como una burbuja de Standars & Poors. Estos cuatro chicos, amables, cordiales, siempre atentos, se desenvuelven con soltura con sus instrumentos, su ritmo es trepidante, tienen un don para la melodía. Estos cuatro chicos siempre están dispuestos a aprender algo nuevo, a experimentar con las nuevas tecnologías. Fuera del estudio, en los retretes de Universidad, tras los setos del club de Polo, no sé a qué se dedican; pero debo decir que entre las cuatros jodiidas paredes del estudio se han comportado como auténticos profesionales. Con un par. Bajo la C.

¿Definir su música? Toma nota: El rock primitivo y carente de artificios de macho te hará sacudir las caderas y el lóbulo frontal. Macho hace sudar las paredes, las aves migran. He visto a hombres llorar en rincones y a mujeres en celo poseídas por demonios. Macho es la única banda capaz de alterar la rotación de la tierra. Macho existe desde el principio de los tiempos. Macho bebe en el bar de lucas. Macho está en tu ciudad AHORA. Cerca. Pendiente de tí...pendiente de tí.

Mario Eduardo Wilson González

credits

released January 1, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Macho, you may also like: