We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Odissea

from Un nou incendi by Barba Corsini

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Edició limitada a 270 còpies amb caràtula/pòster dissenyada per Todojunto

  Includes unlimited streaming of Un nou incendi via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day
  edition of 250 

    €15 EUR

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €1 EUR

   

lyrics

Passa pàgina. Gira a l’esquerra. Camina una mica més i s’atura. Es troba algú que li diu que les entrades estan exhaurides i que les sortides, també. Avança. Paràgrafs, semàfors, entrebancs. Les claus. Tomba. No sap ningú del cert quina llicència cal tenir per tancar un negoci segons les marees. L’estació l’ha deixat molt a prop de l’hotel: té reservada una habitació doble amb balcó al mar. La barana és un descuit estètic. A la taula de plàstic —un altre descuit estètic— hi sobreposa paper i bolígraf. Compta còdols i camina cada dia menys. Fins que se’n va. Passa pàgina. I continua tot recte. Més aviat. I continua trobant dies anònims que no el saluden: no li mouen la mà, no li obren la mà. Ara mateix. Si fa o no fa. Els edificis s’omplen de lava, els carrers s’esberlen de la calor i l’asfalt ha deixat de respirar. Tomba. Treu les claus. Descarrega i avança fins al fons del passadís. I tot d’una el perdem de vista.

credits

from Un nou incendi, released June 11, 2021

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like Bankrobber, you may also like: