Welcome to Holland Park

by Holland Park

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR

     

1.
2.
02:21
3.
4.
5.
6.
7.
8.
02:50
9.
03:49
10.
11.
02:51
12.
05:46
13.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2002)

Holland Park és una banda de rock’n’roll que toca música pop. Juguen a l’estil Cruyff: Control de pilota, futbol ofensiu i cap pèl a la llengua. Per ells només existeix un dogma, robtat d’un single de The Tams: Be young, be foolish, be happy!.

Ara que predominen els grups de so homogeni i reconeixible, Holland Park respon amb un trencaclosques on cap de les peces sembla encaixar amb la precedent. Miraculosament, es complementen. Welcome to Holland Park es una crònica de la música de les últimes quatre dècades, tot i que sense lloc per la nostàlgia.

S’atreveixen amb la psicodèlia, el power pop i el punk, y i no els importa provar-se la disfressa breakbeat que Bombjack ha disenyat per End of a summer. La seva marca de fàbrica es troba en les harmonies vocals, presents fins i tot en les peces més elèctriques. Escolteu Radio Girl o Colombo, dedicada al detectiu mediàtic.

A més del seu disc de debut a BankRobber, Holland Park compta en la seva discografia amb un single d’edició limitada per Houston Party Records. I dues de les seves cançons van aparèixer a la BSO de la pel•lícula Kràmpack, de Cesc Gay.

credits

released January 1, 2002

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Welcome to Holland Park, you may also like: