Vida y muerte de Mr. Hubba & El Mono Inventor

by Mr. Hubba & El Mono Inventor

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Edició limitada numerada a mà

  Includes unlimited streaming of Vida y muerte de Mr. Hubba & El Mono Inventor via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day

    €15 EUR

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €11 EUR

   

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Marisol 02:43
14.
15.
To Iman 02:54
16.
Lenina 02:55
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.

about

Aconsegueix la caixa física a www.bankrobber.net/store
Consigue la caja física en www.bankrobber.net/store
Get the physical boxset at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2010)

Entre les injustícies flagrants de la música d’aquest país, una és sens dubte l’escàs ressò aconseguit per Mr. Hubba & El Mono Inventor, un dels projectes més personals i audaços que ha donat l’escena independent. El seu únic disc, “Stargarder” (2006), amb producció de Cristian Vogel, figura entre les obres més destacades que ha donat la música experimental a Espanya en el nou mil•lenni.

No obstant, durant els escassos anys en què va durar la formació, Miguel Yuste i Guillermo Martorell Casanovas van deixar enregistrada molta música (a vegades també amagats sota altres pseudònims) que ara Bankrobber ha decidit agrupar en una caixa restrospectiva: “Vida y muerte de Mr. Hubba & el Mono Inventor”. Entre el material que s’hi inclou desctaca el que havia de ser el segon disc, inèdit fins avui, “La Muerte”, i també les seves sessions de Richmond al costat de Bob Marsh o la darrera actuació del grup, celebrada ni més ni menys que al Van Gogh Museum d’Àmsterdam. És la constatació de la projecció internacional que va tenir Mr. Hubba & El Mono Inventor, que va actuar des de Califòrnia fins al Japó, passant per la Tate Britain o el festival Sónar.

Ara ja podem gaudir de tota la seva obra en una preciosa caixa que recull 6 àlbums en 4 CDs, a més d’un llibret amb la història del grup explicada pel periodista Luis Lles, fotos exclusives, crèdits exhaustius i impressions sobre el grup a càrrec de destacades personalitats del món de la música. Es tracta d’una edició limitada de 400 còpies.

credits

released February 1, 2010

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Vida y muerte de Mr. Hubba & El Mono Inventor, you may also like: