Things were easier when we played music

by Holland Park

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR

     

1.
04:11
2.
3.
02:32
4.
5.
6.
04:05
7.
03:35
8.
03:08
9.
10.
03:08

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

Nota de premsa (2003)

Més electrònica i més rock’n’roll. Això és el que ofereix el segon elapé de Holland Park: Things were easier when we played music!

Coincidint amb l’arribada del grup a Barcelona, el so de Holland Park ha evolucionat sensiblement. El nou disc és més cru i dur, com es pot descobrir en cançons com Do you love everybody or do you hate everyone o l’estroboscòpica Run away from here. Un món urbà, més fosc però igual de divers i sorprenent que el seu debut, del que mantenen un gran treball en les melodies.

Al nou disc de Holland Park hi caben des del pop electrònic de Game over o Our saints were there fins la distorsió bruta de Do you love everybody or do you hate everyone o Fire. Amb Summer bugs es riuen dels White Stripes amb les seves pròpies armes.

En aquest segon assalt, Holland Park ha liquidat la secció rítmica per donar veu a les màquines. Com van demostrar al Primavera Sound, no els cal bateria per oferir un directe demolidor. Aguanta només el nucli dur de la banda, amb Jaume Pla i Paco Jordi a les guitarres i Ritchie Álvarez al teclat. Entre ells s’ha imposat la democràcia: tots componen i tots canten. Tot i que el disc està autoproduït, en el resultat final es nota la masterització de Pau Arumí, col·laborador habitual de l’escuderia BankRobber.

credits

released January 1, 2004

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Things were easier when we played music, you may also like: