Tú rompió mi corazón

by El Chico Con La Espina En El Costado

supported by
/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Tú rompió mi corazón via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day

    €7 EUR

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR

   

1.
2.
3.
4.
Pasado 03:33
5.
6.
La jipi 04:26
7.
8.
La balsa 03:26
9.
10.
11.
Moon River 03:12
12.
13.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

Nota de premsa (2005)

Després d’un meravellós debut de baixa fidelitat, Chico Con La Espina En El Costado presenta ara el seu primer disc amb banda i en castellà. Tú rompió mi corazón són 13 belles cançons de desamor i esperança. La mateixa sensibilitat i el mateix sentiment, però ara expressada amb un so més orgànic, càlid i preciosista .

El resultat, un disc de cançons on s’hi reconeixen ombres tan dispars com les de Dylan, Gorky’s Zygotic Mynci, Dominique A, Calamaro, Surfin’ Bichos o Magnetic Fields. Hi ha gotes de tots ells, però el còctel final porta la firma inconfusible d’El Chico Con La Espina En El Costado. Ha aconseguit donar forma a un estil personal i reconeixible, creant una veu pròpia tant en les formes musicals com literàries.

Amb Dejé la ciudad por ti, El Chico obre el disc demanant una oportunitat per oblidar. Una oportunitat que no arribarà, com sentencia al final amb Parecida a Jean Seberg. Tot i l’alegre melodia, No te puedo hacer feliz aprofundeix en la incomunicació de la parella. També hi ha lloc per a la nostàlgia. “Si tiene que haber futuro, que sea como ayer”, canta a Pasado. A Dakota white room defensa un amor total i sense condicions, com el que John Lennon professava per Yoko Ono: “crearé solo para tí, encerrado en tu white room”. I apareix també la inevitable cançó improvisada, Esa chica rubia.

Tot i que les cançons del disc beguin de la mateixa font, no n’hi ha una que s’assembli a una altre. El Chico conserva el seu caràcter juganer i en els arranjaments hi trobem pinzellades de solina, melòdica, stylophone, xilòfon o rhodes, a més de contrabaixos o l’habitual guitarra espanyola. També irrompen a la mescla els gossos i ocells dels veïns. En resum, sorpreses a cada racó del disc.Tú rompió mi corazón s’ha enregistrat en llocs tan dispars com una masia de Girona, uns jardins públics, habitacions, una sagristia i fins i tot dins d’un cotxe.

El Chico Con La Espina En El Costado es va presentar l’any 2002 amb un miniCD homonim en anglès, on destacaven els arranjaments indietrònics d’A desperate love song. Li va obrir les portes de gires estatals com Flavour of the Month i li va permetre telonejar The Walkabouts, Mark Gardener o Montgolfier Brothers. L’any 2004 ha participat en el disc d’homenatge a El Niño Gusano.

credits

released January 1, 2005

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Tú rompió mi corazón, you may also like: