Space's confes

by Pacosan

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
2.
03:45
3.
4.
5.

about

[CAT]
Incontrolablement eclèctics, descontroladament hipnòtics. Abrassius i lisèrgics. Diferents. Són Pacosan. I ara ens presenten el seu nou i addictiu maxi “Space’s confes”, on conviuen temes inèdits amb remescles sorprenents.

Pacosan posa de manifest l’evolució experimentada des del seu primer EP (“Combustione”, Jacquard Recs, 2013) amb dos temes inèdits que juguen amb la psicodèlia, el krautrock i l’electrònica més bastarda. “Space’s confes” i “Ulises” es mouen dins un espai sonor progressiu on els ritmes àrids i contundents deixen translluir melodies addictives o eslògans primitius. Dos temes altament hipnòtics mesclats per John Schmersal (Enon, Caribou).

A l’altra cara del maxi hi trobem remixos de Boreals, Ramon Castells (Space Ibiza) i Biano (Orxata Sound System), tres eleccions que ja revelen d’entrada la diversitat de matisos i la projecció potencial dels temes de Pacosan.

Una música desbordada per la màgia i el misteri. Pop psicodèlic i rock d’avantguarda, electrònica orgànica, lisèrgia, intensitat. Paisatges sonors delirants, àcids però sempre imaginatius, creant una tensió rítmica que es contrasta amb unes veus que remeten als instints més primaris, més infantils. Com l’eslògan que es repeteix inexorablement al clímax del tema titular: “Serà divertit”.

Pacosan és un power-trio sorgit de les profunditats més ignotes del Garraf. El formen David Paco, Perico Massana i Sergi Marcet, bregats en el passat en projectes com El Petit De Cal Eril, Lions Constellation, Ly o Shorebreak. Malgrat la joventut del projecte, en els últims dos anys han portat una activitat frenètica que els ha permès tocar amb regularitat pels escenaris i festivals barcelonins, a més de compartir escenari amb bandes internacionals com The Dodos.

“Space’s confes” està coeditat per Bankrobber-BRABO, Jacquard Recs i Ultra-local Records i es pot trobar en vinil 12”, CD i descàrrega digital.

***

[ESP]
Incontrolablemente eclécticos, descontroladamente hipnóticos. Abrasivos y lisérgicos. Diferentes. Son Pacosan. Y ahora presentan su nuevo y adictivo maxi “Space’s confes”, donde conviven temas inéditos con remezclas sorprendentes.

Pacosan pone de manifiesto la evolución experimentada desde su primer EP (“Combustione”, Jacquard Recs, 2013) con dos temas inéditos que juegan con la psicodelia, el krautrock y la electrónica más bastarda. “Space’s confes” y “Ulises” se mueven por un espacio sonoro progresivo donde los ritmos áridos y contundentes dejan traslucir melodías adictivas o incluso eslóganes primitivos. Dos temas altamente hipnóticos mezclados por John Schmersal (Enon, Caribou).

En la otra cara del maxi hallamos remixes de Boreals, Ramon Castells (Space Ibiza) y Biano (Orxata Sound System), tres elecciones que ya revelan de golpe la diversidad de matices y la proyección potencial de los temas de Pacosan.

Una música desbordada por la magia y el misterio. Pop psicodélico y rock de vanguardia, electrónica orgánica, lisergia, intensidad. Paisajes sonoros delirantes, ácidos pero siempre imaginativos, creando una tensión rítmica contrastada por unas voces que remiten a los instintos más primarios, incluso infantiles. Como el eslogan que se repite inxorablemente en el clímax del tema titular: “Esto va a ser divertido”.

Pacosan es un power-trio surgido de las profundidades más ignotas del Garraf, al lado mismo pero a la vez muy lejos de Barcelona. Lo forman David Paco, Perico Massana y Sergi Marcet, bregados en el pasado en proyectos como El Petit De Cal Eril, Lions Constellation, Ly o Shorebreak. A pesar de la juventud del grupo, en los últimos dos años han llevado una actividad frenética que les ha permitido tocar con regularidad por los escenarios y festivales barceloneses, además de compartir escenario con bandas internacionales como The Dodos.

“Space’s confes” está coeditado por Bankrobber-BRABO, Jacquard Recs y Ultra-local Records y se puede encontrar en vinilo 12”, CD y descarga digital.

credits

released June 17, 2014

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Space's confes, you may also like: