supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR

     

1.
03:45
2.
3.
02:56
4.
02:10
5.
02:59
6.
7.
03:19
8.
9.
10.
04:31
11.
12.
04:20
13.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

Nota de premsa (2006)

"Que muera el civismo a manos de la libertad"

Al crit de “¡Barcelona es aburrida!” arriba Rubén Pozo amb el seu segon elapé. Sol y sombra presenta un grapat de cançons personals i a la vegada transferibles, on la persecució de la pròpia llibertat és el denominador comú.

Són cançons de recerca i de fugida, d'esperances que arriben i d'amors que se'n van, la velocitat de la carretera i la brisa del pati del darrere. El teu door i el meu. Són les veritats quotidianes d'un lletrista sincer i directe que a cada cançó regala una sentència d'aquelles de gravar amb foc.

L'anterior disc del Chico, Tú rompió mi corazón, era un riu de pop lluminós amb paraules ferides. Troba el seu estuari a "El rapto", una cançó que marca el punt de referència del nou disc, la serenitat que posa el sol i l'ombra al lloc que els correspon. És un dels punts clau del disc junt amb "Antorchas por las plazas", un torrent d'imatges sobre aquesta Barcelona que s'ha tornat avorrida. Un altre moment destacat és "La vida", compendi de veritats cícliques que no es podia dir d'una altra manera.

El Chico forma part d'una nova generació de cantautors arribats del pop, dotats de sava nova i de les idees més dispars. Són la versió contemporània dels antics trobadors. Cadascun amb les seves peculiaritats i manies, buscant el propi camí. Tots donen la cara a les portades. Tots es reconeixen en l'ombra de Dylan. Es responsabilitzen de la seva música i eviten deixar-la en mans de mercenaris. I demanen silenci quan es posen a cantar. En aquest ramat hi trobem des de Nacho Vegas o Josele Santiago fins a Refree, Quique González, Remate, Lapido, Santi Campos o Iván Ferreiro. I entre tots ells, El Chico Con La Espina En El Costado.

credits

released October 23, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Sol y sombra, you may also like: