We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Os Meus Shorts II

by Os Meus Shorts

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Os Meus Shorts II via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day

    €14 EUR

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR

   

1.
Inici 01:29
2.
3.
Negre 02:04
4.
5.
Oda IV 02:53
6.
7.
Falls II 01:13
8.
Metal Glass 03:12
9.
Opera 00:53
10.
Oda V 01:50
11.
Akars 01:19
12.
13.
Animàlia 01:25
14.
Jim 01:14
15.
Sobre Gel 01:42
16.
Dos Camells 01:58
17.
El Chamán 01:14
18.
Final 01:33

about

[CAT]

OS MEUS SHORTS no és un grup, és un bloc de notes. Un immens llibre blanc on Nico Roig va dibuixant possibles idees, una per pàgina, quan no fa de guitarrista de Refree, o de Maria Coma, o no composa peces per dansa i teatre, o no toca amb el seu grup de pop-impro-electro-noise amb seu a Brussel•les, o no composa cançons amb forma de cançó pel seu altre projecte, Nico Roig.

Os Meus Shorts II no és un disc, és un llibre d'aforismes. Són 18 discos potencials en un. Són 18 idees, 18 estats d’ànim. A partir de cadascun d’ells es podria crear una simfonia, una banda sonora d’una pel•lícula, o un àlbum doble. Però no és l’objectiu: són 18 miniatures de pocs minuts, i gràcies a això sonen totes fresques, noves, com 18 instants improvisatsi capturats en una gravació. “Ja ho desenvoluparà sa tia”, diu.

Os Meus Shorts II no té un estil determinat. A vegades sentim la banda sonora d’una ciutat desolada (Johny Guitar II), una ciutat que de sobte és envaïda per una “marching band” (Himne i marxa del nostru poble), una “marching band” que de sobte es posa a les ordres de John Zorn (When de singer dance), un John Zorn que de sobte es posa a jugar a la Super Nintendo (Sardana Lloses), una Super Nintendo que s’espatlla i provoca la ràbia de Philip Glass, que no pot acabar la partida contra John Zorn (Metal Glass). I en Philip anava guanyant. El resultat és espectacularment variat, i viatja de la clàssica contemporània al rock experimental, però alhora tot està escrit en el mateix bloc de notes, hi ha una visió concreta i única de la música que uneix les pàgines del quadern.

OS MEUS SHORTS no és una banda, en són dues, i en diferents països. Els dos àlbums han sigut gravats a Bèlgica per Nico Roig, Joachim Badenhorst, Martí Melià i Joao Lobo. A Catalunya i la resta de l’estat, en Nico estarà acompanyat de Carola Ortiz (clarinet baix, clarinet), Xavi Lloses (teclats) i Oriol Roca (bateria).

***
[ESP]

OS MEUS SHORTS no es un grupo, es un bloc de notas. Un inmenso libro blanco donde Nico Roig va dibujando posibles ideas, una por página, mientras no está haciendo de guitarrista para Refree o Maria Coma, o mientras no compone piezas para danza y teatro, o no toca con su grupo de pop-impro-electro-noise con sede en Bruselas, o mientras no compone canciones con forma de canción para su otro proyecto, Nico Roig.

Os Meus Shorts II no es un disco, es un libro de aforismos. Son 18 discos potenciales en uno. Son 18 ideas, 18 estados de ánimo. A partir de cada uno de ellos se podría crear una sinfonía, la banda sonora de una película o un álbum doble. Pero no es éste el objetivo: son 18 miniaturas de pocos minutos, y gracias a esto suenan todas frescas, nuevas, como 18 instantes improvisados y capturados en una grabación. “Que lo desarrolle su tía”, dice.

Os Meus Shorts II no tiene un estilo determinado. A veces escuchamos la banda sonora de una ciudad desolada (Johny Guitar II), una ciudad de repente tomada por una “marching band” (Himne i marxa del nostru poble), una “marching band” que luego se pone a las órdenes de John Zorn (When the singer dances…), un John Zorn que de repente se pone a jugar a la Super Nintendo (Sardana Lloses), una Super Nintendo que se estropea y provoca la rabia de Philip Glass, que no puede acabar la partida contra John Zorn (Metal Glass). Y es que Philip iba ganando. El resultado es espectacularmente variado, y viaja de la clásica contemporanea al rock experimental, pero a la vez todo está escrito en el mismo bloc de notas, hay una visión concreta y única de la música que une las páginas del cuaderno.

OS MEUS SHORTS no es una banda, son dos, y en distintos países. Los dos álbumes han sido grabados en Bélgica por Nico Roig, Joachim Badenhorst, Martí Melià y Joao Lobo. En Catalunya y el resto del estado, Nico va a estar acompañado por Carola Ortiz (clarinete bajo, clarinete), Xavi Lloses (teclados) y Oriol Roca (batería).

credits

released June 17, 2014

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Os Meus Shorts II, you may also like: