Magranes molt / Purgatori

by Mazoni

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €2 EUR

     

1.
2.
04:05

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2013)
NOTA DE PRENSA (2013)

[CAT]

Mazoni porta fins al límit allò de destriar el gra de la palla. El que havia de ser un elapé s’ha transformat, a base de buscar-ne l’essència i fer una reducció de les seves propietats, en un senzill de dues cançons.

Dues cançons... però quines cançons! Les dues millors cançons que tenia a l’abast. Dues cançons brillants com dos sols que mostren la cara més optimista de Mazoni, més esperançadora. Dues cançons d’amor en sentit estricte. Dues cançons d’amor per temps d’incertesa, dos raigs de sol que travessen els núvols i ens dutxen zenitalment amb la seva llum.

Aquest és el disc de Mazoni per l’any 2013. Un single que no és preàmbul ni anunci de res més, sinó una obra complerta, que s’obre i es tanca en si mateixa. Perquè a vegades, el que val la pena dir es pot concentrar en tan sols dues cançons.

‘Magranes molt’ parla, segons explica Jaume Pla, “sobre com les situacions adverses ens obliguen a transitar per nous camins. L'oportunitat de descobrir coses noves, en aquest cas l'amor, apareix en trencar la rutina encara que sigui per força”.

‘Purgatori’ parla “del fet de desfer-nos d'allò que no és essencial. Això no només ens fa més feliços sinó que converteix la nostra posició en inexpugnable. Si no tens res, no et poden amenaçar amb res”.

[ESP]

Mazoni lleva al límite aquello de separar el grano de la paja. El que tendría que haber sido un elepé se transformó, a base de buscar la esencia y hacer una reducción de sus propiedades, en un single de dos canciones.

Dos canciones...¡pero qué dos canciones! Las dos mejores que tenía a su alcance. Dos canciones brillantes como dos soles que muestran la casa más optimista de Mazoni, la más esperanzadora. Dos canciones de amor en sentido estricto, dos rayos de sol que se cuelan entre las nuves y te duchan zenitalmente con su luz.

Éste es el disco de Mazoni para el año 2013. Un single que no es preámbulo ni anuncio de nada más, sino una obra completa, que se abre y se cierra en si mima. Porque a veces, lo que vale la pena decir se puede concentrar en tan solo dos canciones.

‘Magranes molt’ habla, según cuenta Jaume Pla, “sobre como las situaciones adversas nos obligan a transitar por nuevos caminos. La oportunidad de descubrir nuevas cosas, en este caso el amor, aparece al romper la rutina aunque sea por necesidad”.

‘Purgatori’ habla “de deshacernos de todo aquello que no es esencial, cosa que no solo te hace más feliz sino que convierte tu posición en inexpugnable. Cuando no tienes nada, no pueden amenazarte de ninguna forma”.

credits

released April 1, 2013

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Magranes molt / Purgatori, you may also like: