supported by
Ola Szkudlapska
Ola Szkudlapska thumbnail
Ola Szkudlapska <3 <3 <3
my favourite guitar band from Catalunya by far. OK, so I might not understand most of the lyrics, but the melodies, riffs and energy are totally contagious. Favorite track: Cap al sol.
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
2.
03:18
3.
4.
04:53
5.
6.
04:17
7.
03:45
8.
03:11
9.
10.
11:14
11.
02:04

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2010)

“El que ens mou és el desig de trencar totes les coses”, canten els Surfing Sirles. I en qualsevol dels seus concerts incendiaris estan a un mil•límetre de confirmar-ho. Calia una banda que portés el rock’n’roll fins a aquest límit, on l’actitud i el soroll esclaten per regalar-nos una explosió d’idees.

Sempre amb la navalla a la mà, en el món dels Surfing Sirles coexisteixen Sideral i JV Foix. Canten a la Fageda d’en Jordà, als ionquis de Can Tunis, als zombis que okupen la mansió de Michael Jackson, a l’alquímia, als paios punks rumberos... Si convé, tiren de trompetes mariachis o fins i tot introdueixen Nicolau Casaus en una història de bandolers que acaba pervertint l’himne del Barça. Sembla complicat, però quan escoltes el disc, tot és molt senzill. És garatge. És rock’n’roll. Perdó: és una obra magna del rock’n’roll ibèric!

Bregats en l’underground més underground barceloní (són un terç del quasi-llegendari Tripartit Invertit), Els Surfing Sirles són Martí Sales (veu i guitarra), Guillem Caballero (orgue i veus), Uri Caballero (guitarra) i Xavi Garcia (bateria). El disc l’ha produït Joan Colomo, servint el descontrol sirlero en el seu punt just.

credits

released January 1, 2009

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like LP, you may also like: