Laboratorium

by Sanjays

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
2.
02:11
3.
4.
5.
6.
7.
8.
02:46
9.
00:55
10.
02:44
11.
03:33

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2012)
NOTA DE PRENSA (2012)
PRESS RELEASE (2012)

[CAT]

"Psicodèlia frenètica per no parar de ballar. Riffs luxuriosos que es colen entre els hi-hats. Surrealisme àcid. Tres veus que s'entrellacen descaradament. Sensualitat. Hedonisme. I un directe magnètic i salvatge com pocs! Aquestes són les cartes de presentació de Sanjays i el seu nou disc, "Laboratorium".

"Laboratorium" obre les portes d'un univers oníric i màgic, un món de melodies enganxoses que és a la vegada obscur i lluminós. Una festa desmesurada, però d'aquelles que ningú té clar com acabarà. Això és un laboratori o un manicomi? Sigui el que sigui, es tracta de deixar-se endur pel misteri, fer el boig i passar-ho bé. I ballar.

En un directe de Sanjays, l'espontaneïtat de B-52's conviu amb la psicodèlia de Flaming Lips; i la festa de MGMT es catapulta l'energia de Pixies o la intensitat de Pavement. La fórmula màgica es completa gràcies al triple joc vocal d'Oscar Martorell, Adrià Cortadellas i la belga Demmy Josey Sober. Melodies, experiments esquizofrènics, flaixos de llum i actitud indie.

Amb aquest disc, Sanjays troben la fórmula que buscaven. Un pas endavant en què han comptat amb la producció de Jaume Pla (Holland Park, Mazoni) i també amb col•laboradors de luxe com Xarim Aresté (Very Pomelo) que toca la guitarra elèctrica a "Atomic panties". I a més, utilitzen un instrument que només ells coneixen, el Ratatech. El resultat és un disc amb tants hits potencials com cançons hi ha. O no?

[CAST]

Psicodelia frenética para no dejar de bailar. Riffs lujuriosos que se cuelan entre los hi-hats. Surrealismo ácido. Tres voces que se trenzan con descaro. Sensualidad. Hedonismo. Y un directo magnético y salvaje como pocos. Éstas son las cartas de presentación de Sanjays y su nuevo disco “Laboratorium”.

“Laboratorium” abre las puertas de un universo onírico y mágico, un mundo de melodías pegadizas a la vez oscuro y luminoso. Un fiestón sin control, que nadie tiene claro cómo va a terminar. ¿Es esto un laboratorio o un manicomio? Sea lo que sea, se trata de dejarse llevar por el misterio, de hacer el loco y de pasarlo bien. Y de bailar.

En un directo de Sanjays la espontaneidad de B-52’s convive con la psicodelia de Flaming Lips; y la fiesta de MGMT se catapulta con la energía de Pixies o la intensidad de Pavement. La fórmula mágica cuaja gracias al triple juego vocal de Oscar Martorell, Adrià Cortadellas y la belga Demmy Josey Sober. Melodías, experimentos esquizofrénicos, haces de luz y actitud indie.

Con este disco, Sanjays encuentran la fórmula que buscaban. Un paso adelante para el que han contado con la producción de Jaume Pla (Holland Park, Mazoni) y también con colaboradores de lujo como Xarim Aresté (Very Pomelo) que toca la guitarra eléctrica en “Atomic panties”. Además, usan un instrumento que sólo ellos conocen, el Ratatech. El resultado es un disco con tantos hits potenciales como canciones contiene. ¿O no?

[ENG]

Psychedelia that promises non-stop dancing. Luxurious riffs that slip between the hiatus. Acid surrealism. Three voices that intertwine with nerve. Sensuality. Hedonism. And live performances that are magnetic and wild like so few other. This is the presentation of Sanjays and their new album, “Laboratorium”.

“Laboratorium” opens the doors to a dreamy and magic world, a world with catchy melodies that at the same time are dark and bright. An uncontrolled party, but no one knows how they’ll end. So is this a lab or a mental institution? Whatever it is, the intention is to carry you away by the mystery, to go crazy and have a good time. And dance.

In a live performance of Sanjays, the spontaneity of B-52′s lives with the psychedelia of Flaming Lips; and the party of MGMT catapults The Pixies’s energy or the intensity of Pavement.

This magical formula is completed thanks to the triple vocal play of Oscar Martorell, Adrià Cortadellas and the Belgian Demmy Josey Sober. Melodies, schizophrenic experiments, light flashes and indie attitude.

credits

released October 5, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Laboratorium, you may also like: