Esgarrapada

by Mazoni

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
04:10
2.
3.
4.
01:37
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2006)

Vols perdre’t entre la boira i caminar per boscos encantats? O prefereixes visitar àrees de servei a deshora i acabar llançant-te a un pantà? En aquest viatge pels alts i baixos de la vida t’hi acompanya Jaume Pla, fins fa poc compositor principal de Holland Park i avui dedicat en cos i ànima al seu projecte personal, Mazoni.

Després d’una perla tan exquisita (i oculta) com “7 songs for a sleepless night”, Mazoni lliura el seu primer elapé en català, “Esgarrapada”. Un disc on recull l’herència de Holland Park i demostra que maduresa i espontaneïtat no són una contradicció. Per aconseguir-ho, s’ha envoltat de músics excel•lents de bandes com Sanjosex, Le Petit Ramon, Guillamino, Mr. Hubba, Chop Suey... que han s’han involucrat en el que en Jaume considera que va ser “una jam de puta mare”.

Jaume Pla és un cul inquiet de la música. És un escriptor de cançons: ja era conegut el seu talent natural per escriure grans melodies. És un productor: embolcalla les cançons amb un tractament musical exquisit, carregat de detalls i matisos, vestint-les amb uns arranjaments que demostren que l’armari de Mazoni és molt ampli. És un orfebre del pop que ara amplia registres i eixampla el seu horitzó musical.

“Esgarrapada” és un trencaclosques on hi conviuen descàrregues de punk sense treva, psiquedèlia hipnòtica i pop sense additius. Sap ser hippy i punk alhora, igual que Neil Young. Sense despentinar-se, com Paul Weller. I divertint-se tant com els Super Furry Animals més heterodoxos. Com els gal•lesos, Mazoni signa uns quants hits aptes per a la pista (“No tinc temps”, “Gised”, la urgent “Esclatasangs”). Quants cops ha sentit una cançó en català al Razz?

credits

released January 1, 2006

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Esgarrapada, you may also like: