Endavant continu

by Esperit!

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
01:18
2.
3.
02:56
4.
01:38
5.
03:29
6.
02:10
7.
8.
9.
10.
01:48
11.
02:03
12.
13.
01:35
14.
15.
01:20
16.
17.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2011)
NOTA DE PRENSA (2011)
PRESS RELEASE (2011)

[CAT]

Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al•lucinògenes, folk tripós, sons tel•lúrics, fresses i escapades al circ. Sempre amb amb un peu a la improvisació, aprofitant la inspiració del moment, Mau Boada treu sons de qualsevol instrument que tingui a mà. I sempre sorprèn.

Com indica el títol del disc, “Endavant continu”, la recerca musical de Mau Boada és un no parar, una màquina que mai s’atura. De fet, aquest disc recull gravacions dels últims sis anys, moments musicals sorgits de les situacions i entorns més diversos, des de cases d’amics fins a un vagó de tren, a la piscina municipal o enmig del bosc. Des d’una gravadora de cinta fins a un micro d’ordinador, tot és vàlid per captar la màgia d’un instant.

I com a suma d’instants, aquest disc s’ha de viure com un viatge o com un llibre d’aventures, seguint les petjades d’un músic inclassificable i incontinent. Cada cançó és un astre en equilibri amb l’univers, una peça d’un ecosistema dinàmic i sempre en moviment.

Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats i feréstecs, amb una paleta plena de moments psicodèl•lics, escapades bucòliques, esclats elèctrics, passatges onírics i descensos tel•lúrics, portant el públic al límit de la hipnosi.

Un multiinstrumentista il•luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure. Per Bankrobber és un plaer i un privilegi poder-la compartir.

[ESP]

Tras surcar medio mundo con multitud de aventuras musicales, pero sobretodo con Les Aus, ahora Mau Boada (Sant Celoni, Barcelona, 1981) presenta su proyecto más personal, Esperit! Un hombre-orquesta que nos lleva de viaje con nanas alucinógenas, folk triposo, sonidos telúricos, ruiditos y fugas circenses. Siempre con un pie en la improvisación, aprovechando la inspiración del momento, Mau Boada saca sonidos de cualquier instrumento que tenga cerca. Y siempre sorprende.

Como avanza en el título del disco, “Endavant continu” (“Adelante continuo”), la búsqueda musical de Mau Boada es un no parar, una máquina que nunca se para. Este disco recoge grabaciones de los últimos seis años, momentos musicales surgidos de las situaciones y espacios más inverosímiles, desde casas de amigos hasta un vagón de tren, en la piscina municipal o en medio del bosque. Una grabadora de cinta, un micro de ordenador... todo vale para captar la magia de un instante.

Y como suma de momentos, este disco tiene que leerse como un viaje o un libro de aventuras, siguiendo las huellas de un músico inclasificable e incontinente. Cada canción es un astro en equilibro con el universo, un eslabón en un ecosistema dinámico y siempre en movimiento.

A pesar de su juventud, Mau Boada ya ha dejado su huella en más de veinte discos. Se aparece en el underground de Nueva York con la misma naturalidad que toca en el Heliogàbal o por su Montseny natal, o como cuando giraba por Europa enrolado en una compañía de circo. Sus conciertos son siempre indómitos e imprevisibles, con una paleta trufada de momentos psicodélicos, escapadas bucólicas, arrebatos eléctricos, pasajes oníricos y descensos telúricos, llevando al público al límite de la hipnosis.

Un multiinstrumentista iluminado y sonriente. Una música que nace libre y fluye libre. Para Bankrobber es un placer y un privilegio poderla compartir.

[ENG]

Mau Boada has been travelling all around the world for so
many years, always involved in several music adventures.
The most well-known of them is Les Aus, a Barcelonabased
underground duet that toured the States all the way
from Brooklyn to SXSW. But Mau has also been performing
all around Europe in a circus company. And he’s played in
more than 20 records. -He’s a young guy, however!


Now’s the time for Mau Boada’s solo debut with his brand
new project, Esperit!, a one-man-orchestra that plays crazy
weird lullabies, trip-folk sounds, deep-root-rythms topped
with circus melodies. And any unexpected noise you can
imagine. Mau brings out a new sound from any strange
instrument he finds beside him. And then he records it in
the strangest places around: trains wagons, friends houses,
municipal pools... or in the middle of the forest.

credits

released January 1, 2011

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Endavant continu, you may also like: