En​/​doll

by Guillamino & Pedrals

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR

     

1.
2.
3.
05:05
4.
5.
6.
7.
8.
00:27
9.
02:57
10.
11.
03:56
12.
01:19
13.
14.
00:46
15.
04:47

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2007)

Endollem un poeta d’última fornada amb un músic que va i ve de l’electrònica a la cançó. Els forats negres fan contacte i observem la reacció: el so del mot es troba amb les bases electròniques i raja un doll fresc de narrativitat poètica.

Guillamino i Pedrals proposen un hip hop juganer i espontani que no podria haver sorgit en cap altre lloc del món, només entre l’Eixample i el Carmel. És la versió més atramuntanada del hip hop. Una bufetada a l'ortodòxia de la poesia. La incontinència verbal que comparteixen MCs i poetes. I també és una broma molt seriosa.

En el llibre-disc (publicat conjuntament per BankRobber i Labreu Edicions) hi trobem des d’un recorregut pels carrers de l’Eixample (Pèl i ploma) fins al llistat d’impossibles que és Hipnosi giratòria, a més de divertits skits com Bullit. L’escriptor Màrius Serra signa la lletra d’El món és molt gran.

El poeta Josep Pedrals fa recitals per mig món des de 1997. Defensa la cara més oral de la poesia, però també ha publicat llibres (el més recent, El furgatori) i ha escrit espectacles teatrals. És col•laborador habitual en programes de Catalunya Ràdio i BTV.

Amb només dos discos, Guillamino ja s’ha consolidat com un dels músics més sorprenents de l’escena electrònica estatal. Ha publicat al Japó el recopilatori Atzavara i ha rebut els elogis de Gilles Peterson i el malaguanyat John Peel. Ara treballa en un projecte de revisió de sardanes conjuntament amb altres grups de l’escena independent, Música de ball.

credits

released January 1, 2006

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like En/doll, you may also like: