We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Des de la cuina

by Magalí Datzira

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Des de la cuina via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €18 EUR

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Des de la cuina via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €12 EUR or more 

   

1.
riu (intro) 02:31
2.
3.
move out 02:51
4.
5.
devorando 03:04
6.
a tot arreu 01:14
7.
ciao toscana 02:07
8.
9.
sol 03:23
10.
11.
12.
13.
14.
plorant 02:59

about

N’havia anat donant pistes en els darrers anys, amb una producció compulsiva de singles i col·laboracions diverses. Però és ara, amb
el llançament del seu primer disc en solitari, que Magalí Datzira es confirma com una de les artistes més especials de casa nostra. Una artista única, lliure i inclassificable.

Primer, presentem-la. Magalí Datzira és una jove contrabaixista, cantant i compositora barcelonina. Amb llarga experiència als escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però beu d’influències diverses, del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans. Aquest 2023 presenta el seu primer disc en solitari, “Des de la cuina” basat completament en temes propis.
“Des de la cuina” és un disc produït i enregistrat en primera persona
i que es pot llegir com un compendi de moments viscuts i d’experiències recents. Amb una sonoritat principalment acústica, inclou temes en català, castellà, anglès, italià, portuguès i peces instrumentals. Un disc enregistrat en contextos diversos però sempre amb la calidesa i
la proximitat com a elements clau. I on els textos que escriu la Magalí ens descobreixen una veu personalíssima de gran sensibilitat.

Tot i que el gruix del disc està interpretat per la pròpia Magalí,
hi apareixen també col·laboradors com Lucía Fumero, Darío Barroso
o Toni Mora, a més d’un trio de cordes amb Carlos Monfort (violí),
Uixi Amargós (viola) i Andrea Amador (violoncel). La cantant mexicana Fuensanta coescriu i canta “Devorando bofetadas”. Arnau Figueres signa les mescles i masteritza Carmen Jaci.

Nascuda el 1997, Magalí ha crescut des de petita en un ambient musical. La seva formació s’inicia a la Sant Andreu Jazz Band de la mà de Joan Chamorro, participant en espectacles com “La màgia de la veu” (al costat d’Andrea Motis, Rita Payés i Eva Fernández) i gravant el disc “Joan Chamorro presenta Magalí Datzira”. Posteriorment s’ha format al Liceu, a l’ESMUC i al Conservatori d’Amsterdam, mentre en paral·lel actuava arreu de Catalunya i Espanya però també en països com Mèxic
o Suïssa.

A partir de 2020, Magalí Datzira comença a focalitzar-se en la seva carrera personal basada en cançons pròpies i fent coincidir cada llançament amb els solsticis i equinoccis del calendari. La primera pista va ser el single “Fruites”, que actualment frega les 300.000 reproduccions a Spotify. Vindria tot seguit l’EP en anglès “</3” (2021) i un single aquest cop en castellà, “Casida de la rosa”.

L’any 2022 va donar noves pistes del seu talent multidireccional amb dos singles tan dispars com “Ghosting” (amb pinzellades d’electrònica i ritmes urbans, de la mà del productor italià Dario Trapani) o el tema d’aromes mediterrànies “Pedres blanques” (en col·laboració amb el productor argentí Tomás Susevich). Els presentaria en viu al Palau de la Música Catalana, convidada pel festival Cruïlla dins el projecte Vibe35, i també en una gira per Mèxic. El proper pas i repte en la carrera de Magalí Datzira és la publicació aquest 2023 del seu primer àlbum en solitari, “Des de la cuina”.

credits

released February 1, 2023

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Des de la cuina, you may also like: