Cançons de la veritat oculta

by Judit Neddermann

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR

     

1.
2.
3.
4.
04:18
5.
03:09
6.
04:02
7.
8.
9.
03:29
10.
03:58
11.

about

Aconsegueix el disc a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco en www.bankrobber.net/store
Get the album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2012)

Pere Calders fou un dels més grans escriptors del segle XX. Els seus contes, amb els peus en la quotidianitat però enlairant-se sempre cap a l’inesperat, han despertat la imaginació de moltes generacions. Aquest 2012 se celebra el centenari del seu naixement i volem recordar-lo transformant els seus contes en cançons.

Onze autors de la nova escena independent catalana s’han inspirat en les històries de Calders i n’han fet vestits a mida per a la brillant veu de Judit Neddermann, una de les grans veus emergents de l’escena musical catalana. Després de portar l’espectacle a escena, ara apareix finalment en format llibre-disc.

La direcció musical de l’espectacle és a càrrec de Genís Bou (The Gramophone Allstars), que ha treballat a partir de cançons escrites per Jaume Pla (Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (La Brigada), Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo, Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Els Surfing Sirles), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillamet (Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira).

Tots ells s’han inspirat en l’univers de Calders, cercant en reculls emblemàtics com “Cròniques de la veritat oculta” o “Invasió subtil”, amb incursions en l’etapa mexicana o fins i tot a partir dels seus enginyosos contes curts.

A més de les 11 cançons enregistrades a l’estudi per Judit Neddermann, el llibre-disc de “Cançons de la veritat oculta” compta amb un text escrit per la néta de l’escriptor, Diana Coromines, i també s’hi poden veure fotogrames extrets de la interessant obra fílmica de Calders.

credits

released January 1, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Cançons de la veritat oculta, you may also like: