We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Cae algo al suelo

by Espaldamaceta

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €3 EUR

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Últimas unidades

  Includes unlimited streaming of Cae algo al suelo via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day

    €6 EUR or more 

   

1.
2.
3.
4.
5.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2009)

Després de les excel•lents crítiques del seu disc de debut, la font d’Espaldamaceta no s’ha eixugat i n’aporta noves proves en forma de cançons. “Cae algo al suelo” és un EP on el tarragoní es manté fidel al seus plantejaments. N’hi ha prou amb la veu una guitarra de nylon per emocionar i tocar la fibra.

“Cae algo al suelo” és una selecció de cançons que mostren les diverses cares d’Espaldamaceta. La simplicitat espartana dels arranjaments es matisa amb un intens a capella (“Mientras tu duermes tranquilo”) i el xiulet que ens fa somriure a “Canción silbada”. Però és al tema titular, “Cae algo al suelo”, on topem amb la veritable essència d’Espaldamaceta: tristesa infinita.

Entre les cançons de l’EP també destaca “Mil millones de veces”, versió de Los Planetas que ja havia circulat per la xarxa i ha estat una de les peticions més habituals del públic als concerts d’Espaldamaceta.

Amb el seu disc de debut, Espaldamaceta va actuar en festivals com Primavera Club, BAM i Altaveu, a més d’acumular comparacions amb tòtems de la cançó com Nick Drake o Jeff Buckley i crítiques excel•lents dels mitjans. El suplement Culturas (La Vanguardia) el va considerar “una pieza de muchos quilates en el cofre de los tesoros de la canción”, mentre que Rockdelux el situava entre els discos de l’any i afirmava que “el comentario recurrente entre quienes le ven en vivo es: piel de gallina”.

credits

released September 1, 2009

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Cae algo al suelo, you may also like: