13​.​31

by Mazoni

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

Nota de premsa (2010):

S’havia tornat boig? Necessitava fer esport? Va comprar accions d’una gasolinera? Aquests o molts altres motius podrien explicar l’aventura que va viure Mazoni el passat mes de març: 31 concerts durant 31 dies, que aviat està dit. Va ser un periple de concerts per tota la geografia catalana... i fins i tot amb una escapada a Holanda entremig. Uns concerts que, en la gran majoria, van ser en format acústic.

Ara ens arriba el document sonor d’aquella experiència maratoniana. El disc 13.31 recull 13 cançons més representatives de la gira dels 31 dies. Es van gravar la penúltima nit a la Cova del Drac, amb un Jaume Pla en estat pletòric i que demostrava una sintonia gairebé física amb les cançons, després de tants dies de convivència.

Aquest disc en directe, interpretat només amb veu i guitarra acústica, inclou cançons emblemàtiques del repertori de Mazoni (“Perduts en la boira”, “La granja de la Paula”, “Eufòria”) però també serveix per reivindicar perles ocultes (“Ulls de gat mesquer”, “You and me”, “Cap al mar”) i fins i tot versionar Neil Young (“Tell me why”). Per tancar el disc, la participació del públic a “Ei, que surt el sol!” fa palès el grau d’implicació dels espectadors a tots els concerts de la gira dels 31 dies.

13.31 és un disc d’edició limitada que només es podrà aconseguir als concerts de Mazoni, al web de Bankrobber i a botigues digitals.

credits

released January 5, 2010

license

all rights reserved

tags

about

Bankrobber Barcelona, Spain

Bankrobber is an independent music label from Barcelona running since 2002, we cover loads of different styles going from pop, electronica to folk, rock and experimental.

contact / help

Contact Bankrobber

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like 13.31, you may also like: